Ledig Stilling. Driftsingeniør.

 

 

Madshus – verdens eldste skifabrikk – er et internasjonalt merkevareselskap eid av K2 Sports, USA..  Vi utvikler, produserer og selger innovative høykvalitets ski, skisko, staver og tilbehør i verdensklasse. Bedriften opplever sterk vekst og omsatte i 2010 for ca. 220 mill og har en solid økonomi.  Madshus distribuerer også kjente merkevarer som K2, Line, Ride, Morrow, 5150, Atlas og Tubbs.  Vi er 90 ansatte og holder til på Biri. 

DRIFTSINGENIØR

Vi skal styrke vår produksjonsorganisasjon med en driftsingeniør.  Du skal gjennom aktiv deltagelse i daglig drift bidra til å forbedre våre produksjonsprosesser og kvalitetssikring.  Bedriften står ovenfor et generasjonsskifte på den tekniske siden og det vil være utviklingsmuligheter.  Du rapporterer til driftsdirektør.

Utdanning og kvalifikasjoner

 • Ingeniørhøgskole/Teknisk fagskole, maskin eller drifsteknisk
 • Har noen års erfaring fra industri, gjerne fra produksjon
 • Har kjennskap til prosjektledelse og forebyggende vedlikeholdsprogram
 • Erfaring med opplæring og HMS er fordelaktig
 • Erfaring fra personalledelse er en fordel, men ikke et krav
 • Gode kunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig/muntlig

 

Personlige egenskaper

 • God til å kommunisere, positiv og initiativrik
 • Selvgående og samarbeidsorientert
 • Evne til å stå på og ta i et tak
 • Systematisk og ryddig
 • Må trives med hands-on teknisk arbeid
 • Noe reisevirksomhet må påregnes

 

Spørsmål om stillingen rettes til driftsdirektør Erlend Mogen (Tel: 911 22 733) eller teknisk direktør Gunnar Bjertnæs (907 39 910).  Søknad med CV sendes til: erlend.mogen@madshus.com Søknadsfrist: 25.02.11.